Település:
Pest megye, Vecsés

Létrehozva:
2022-01-08 20:10:47


Aeropark - Budapest


Az Aeropark, korábbi nevén ismert Ferihegyi Repülőgép Emlékpark, egy magyar repüléstörténeti múzeum, amely a Budapesti Liszt Ferenc Repülőtér közelében helyezkedik el. A múzeum bemutatja a magyar közforgalmú repülés csaknem 60 éves fejlődéstörténetét, valamint számos repülőtéri kiszolgáló eszköz is megtekinthető.

Idén ismét számos tematikus hétvégével, különleges járműtalálkozóval, megannyi repülős programmal vár minden repülés- és járműrajongót a ferihegyi repülőmúzeum! Már most érdemes beírnod ezeket a napokat a naptáradba!

Akárcsak az utóbbi szezonban, 2022-ben is több alkalommal hirdetünk országnéző sétarepülést Boeing 737-800-assal, minden második hónapban megnyílnak a közönség előtt az Aeroplex of Central Europe hangárai, indulnak a nosztalgiarepülések a gyönyörű Li-2-essel, nyáron pedig repülős élménytáborokat szervezünk a gyerekeknek. A sétarepülésekre szóló ajándékutalványokat az Aeroshop kínálatában találod!

Március 12-15. Repülős szezonnyitó az Aeroparkban

Mesélő pilóták, rendhagyó reptérlátogatások a Faros Ikarus 55-ös autóbusszal, izgalmas programok a repülőgépek fedélzetén kicsiknek és nagyoknak.

https://aeropark.hu/az-aeropark-2022-es-programnaptara/


 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »